Midlock Adblue gereedschap klik op afbeelding voor meer informatie

Adblue multi tester

TE-103 Adblue multi tester

Laser Adblue gereedschap klik op afbeelding voor meer informatie

Adblue filtersleutel

Z-4967 Adblue filtersleutel
46 mm 6-kant

Adblue pomp

Z-7145 Adblue pomp

Adblue pomp

Z-6153 Adblue pomp
1,5 liter

Adblue pomp

Z-5425 Adblue pomp
draaipomp

Adblue tester

Z-5015 Adblue tester
blueTec

Adblue vul trechter

Z-6856 Adblue vul trechter
recht

Adblue vul trechter

Z-6865 Adblue vul trechter
omgezet

Meer informatie Midlock

Multi tester

gebruik

schaalverdeling

Adblue multi tester TE-103

Multi tester voor antivries, accu zuur, Adblue (ook Urea en DEF), koelvloeistof en ruitenwisser vloeistof. Met ATC, automatische temperatuur compensatie. Dit zorgt ervoor dat testwaarden correct worden weergegeven als de vloeistof een andere temperatuur heeft dan het prisma glas. Lengte 155 mm.

Geschikt voor testen van: Koelvloeistof (antivries) -50 graden tot 0 graden Celsius voor propyleen, ethyleen en G11, G12, G13 koelvloeistof van onder meer VAG (Audi, Porsche, Seat, Skoda, Volkswagen). Adblue 35 tot 30 (ook Urea en DEF). Accu zuur laadtoestand 1,40 tot 1,10 Kg/l. Ruitenwisser vloeistof -40 graden tot 0 graden SRFI.

Werkt als een verrekijker: leg een druppeltje vloeistof met het pipetje op het prisma. Sluit het deksel. Kijk door de instelbare verrekijker opening. Lees de waarde af op de duidelijke schaalverdeling. Spoel het prisma altijd met schoon water af, want accuzuur is heel agressief. Dat verlengt de levensduur van deze tester. De tester kan op eenvoudige manier geijkt worden door de gebruiker zelf. Met duidelijke Nederlandse handleiding.
∴ Gebruiksaanwijzing
Terug naar boven

Meer informatie Laser

Adblue filtersleutel

Adblue filtersleutel Z-4967

Maat: 46 mm zeskant. Aandrijving 3/8 vierkant. Specifiek voor Adblue filters op Mercedes bestel- en vrachtwagens met blueTec motoren. Adblue in het uitlaatgas vermindert de NOx emissie.
Terug naar boven

Adblue pomp

Adblue pomp Z-7145

Handpomp voor Adblue. Capaciteit 20 liter per minuut. Met verlengbare aanzuigpijp van 980 tot 1200 mm en flexibele slang met lengte 2000 mm.
Terug naar boven

Adblue pomp

Adblue pomp Z-6153

Capaciteit: 1,5 liter. Om Adblue uit het reservoir te verwijderen.
Terug naar boven

Adblue pomp

Adblue pomp Z-5425

Speciaal composiet materiaal dat het vlekken van Adblue vloeistof reduceert. Pompt 0,3 liter per omwenteling. Met 1000 mm lange inlaat buis en 2 BSP aansluiting. Draaipomp voor Adblue, alkalische vloeistoffen, diesel, olie, water en licht zure vloeistoffen.
Terug naar boven

Adblue tester

Adblue tester Z-5015

Optische tester voor Adblue. Met nulstel schroevendraaier en vloeistof pipet. Adblue in het uitlaatgas vermindert de NOx emissie bij Mercedes blueTec bestel- en vrachtwagens.
Terug naar boven

Adblue vul trechter

Adblue vul trechter Z-6856

Rechte uitvoering. Kan direct op de Adblue tank geschroefd worden bij een verticaal geplaatst filter. De trechter heeft 2 kleppen: een klep tegen het morsen, die automatisch opent als de trechter op de tank geschroefd is en een hoofdklep die met de hand bediend kan worden.
Terug naar boven

Adblue vul trechter

Adblue vul trechter Z-6865

Omgezette uitvoering. Kan direct op de Adblue tank geschroefd worden bij een verticaal geplaatst filter. De trechter heeft 2 kleppen: een klep tegen het morsen, die automatisch opent als de trechter op de tank geschroefd is en een hoofdklep die met de hand bediend kan worden.
Terug naar boven


Importeur voor Nederland: Midlock Speciaalgereedschap Pauwelussen B.V.
Middelmoot 16, 1721 CZ Broek op Langedijk, Nederland
Tel: 0226 331933 - Mail: - Internet: www.midlock.nl