Stethoscopen Midlock klik op afbeelding voor meer informatie

Stethoscoop

MS-1-A Stethoscoop
geluid gevoelig

Stethoscopen Laser klik op afbeelding voor meer informatie

Stethoscoop

Z-1778 Stethoscoop

Stethoscoop

Z-77109 Stethoscoop
elektronisch

Meer informatie Midlock

Klik hier voor de Engelse vertaling.

Stethoscoop

Stethoscoop MS-1-A

Onmisbaar gereedschap voor het opsporen van vreemde geluiden. Lengte tastnaald 235 mm. Betere passing op uw hoofd. Gehoor aansluiting en speciale slang uit een stuk, waardoor praktisch geen geluidslekkages meer. Het membraan in de geluidskamer bij de tastnaald geeft de geluiden nauwkeurig weer. Zeer precieze indicatie omdat de oordoppen het omgevingsgeluid dempen: alleen geluid dat opgenomen wordt via de tastnaald bereikt de oren. U zult na enige oefening versteld staan van de geluidsgevoeligheid van deze stethoscoop. Voor testen van bijvoorbeeld differentieel, dynamo, lagers, motoronderdelen, startmotor, versnellingsbak, waterpomp, afsluiters, vloeistoffen, schakelklokken, enzovoorts.
∴ Gebruiksaanwijzing
Terug naar boven

Meer informatie Laser

Stethoscoop

Stethoscoop Z-1778

Professionele kwaliteit voor gebruik in de werkplaats. Compleet met lange tastnaald. Om snel en gemakkelijk problemen te localiseren in bijvoorbeeld motor, versnellingsbak, dynamo. Kunststof en rubber onderdelen zijn schokbestendig.
Terug naar boven

Elektronische Stethoscoop

Elektronische stethoscoop Z-77109

Professionele kwaliteit voor gebruik in de werkplaats. Compleet met tastnaald. Om snel en gemakkelijk motor- en chassis geluiden, diagnose fouten en problemen in defecte onderdelen te localiseren. De koptelefoon met volume controle schermt omgevingsgeluiden af. Werkt op 1 batterij 9V. Voldoet aan CE en ROHS.
Terug naar boven


Importeur voor Nederland: Midlock Speciaalgereedschap Pauwelussen B.V.
Middelmoot 16, 1721 CZ Broek op Langedijk, Nederland
Tel: 0226 331933 - Mail: - Internet: www.midlock.nl