Stroboscoop lampen klik op afbeelding voor meer informatie

Stroboscoop lamp

Z-G4123 Stroboscoop lamp
heavy duty

Stroboscoop lamp

Z-77008 Stroboscoop lamp
vervroeging

Stroboscoop lamp

Z-G4133 Stroboscoop lamp
vervroeging 1 tijdmarkering

Stroboscoop lamp

Z-G4113 Stroboscoop lamp
dynamische ontsteking

Diesel puls adapter

Z-77089 Diesel puls adapter
voor stroboscopen

Meer informatie

Stroboscoop lamp

Stroboscoop lamp Z-G4123

Heavy duty. Met aan - uit schakelaar, rubber beschermkop en vervangbare kabels. Digitale uitlezing voor toeren per minuut, Dwell, vervroeging en inductie pick up. Voor elke benzine motor met 12V ontstekingssysteem, ongeacht het aantal cilinders.
Terug naar boven

Stroboscoop lamp

Stroboscoop lamp Z-77008

Om de ontsteking synchroon af te stellen met de zuigerbeweging. Werkt met inductie, dus het is niet meer nodig om de bougiekabel los te maken. Tijdafstel schaal: 0 - 60 graden BTDC. Vervroeging tot 60 krukas graden. Werkt uitstekend bij alle snelheden tot 8000 toeren per minuut. Werkt op alle 12V ontstekingssystemen. Xenon lamp met fel blauw-wit licht flitsen. Flits capaciteit: 1 miljoen keer. Met bescherming tegen omgekeerde polariteit en tegen overladen. Dubbele controle lamp geeft onjuiste hoek en verkeerde flits aan. Los leverbaar: Z-77009 Xenon flits lamp.
Terug naar boven

Stroboscoop lamp

Stroboscoop lamp Z-G4133

Xenon witte licht flitsen met voor-ingestelde vervroeging van een (1) tijdmarkering. Voor elke benzine motor met 12V ontstekingssysteem, ongeacht het aantal cilinders, inclusief elektronische ontstekingen. Werkt uitstekend bij alle snelheden. Gevoelige inductie hoospanning pick up. Gesmede uitvoering, met bescherming tegen overladen. Clip op de inductie pick up bij de nummer 1 aansluiting voor betrouwbaar puls afgeven. Het is dus niet nodig om de hoogspanningskabel los te maken. Schaalverdeling met vervroeging, om de tijd af te stellen als alleen BDP (Bovenste Dode Punt) is gemarkeerd. Ook om de vervroegingscurve van het ontstekingssysteem te controleren volgens fabrieksspecificaties.
Terug naar boven

Stroboscoop lamp

Stroboscoop lamp Z-G4113

Om de dynamische ontsteking af te stellen. Werkt met inductie, dus het is niet meer nodig om de bougiekabel los te maken. Voor elke benzine motor met 12V ontstekingssysteem, inclusief elektronische ontstekingen. Geeft de ontstekingstijd aan om af te stellen volgens de fabrieksspecificaties. Met inductie klemmen op de ontsteking hoogspanning aansluiting. Neemt de spanning direct af van de accu in de auto. Werkt op alle 12V ontstekingssystemen. Xenon lamp met fel blauw-wit licht flitsen. Flits capaciteit: 1 miljoen keer. Met bescherming tegen omgekeerde polariteit en tegen overladen. Dubbele controle lamp geeft onjuiste hoek en verkeerde flits aan. Los leverbaar: Z-77009 Xenon flits lamp.
Terug naar boven

Diesel puls adapter

Diesel puls adapter Z-77089

Voor meten van de puls op de brandstofleidingen van diesel injectoren (verstuivers) bij Hoge Druk verdeel pomp systemen. Werkt niet bij common rail of PD systemen. Kan gebruikt worden samen met tijdafstel strobscoop lampen, motor testers en digitale multimeters.
Terug naar boven


Importeur voor Nederland: Midlock Speciaalgereedschap Pauwelussen B.V.
Middelmoot 16, 1721 CZ Broek op Langedijk, Nederland
Tel: 0226 331933 - Mail: - Internet: www.midlock.nl