Kruipolie en smeervet klik op afbeelding voor meer informatie

Aluminium Tap-ease

9500 Aluminium Tap-ease

Hoonolie

9101 Hoonolie
1 liter

Hoonolie

9105 Hoonolie
5 liter

Kruipolie

9000 Kruipolie
400 ml

Smeerschotel

KL-50 Smeerschotel

Smeervet

DE-3 Smeervet

Meer informatie

Tap-ease voor aluminium

Aluminium Tap-ease 9500

Staaf van 12 gram, bestaat uit zuivere was met minerale olie. Voor smeren en koelen tijdens boren en tappen van schroefdraad in aluminium. Tap-ease koelt tijdens het schroefdraad snijden in aluminium de vrijkomende warmte af, zodat de getapte schroefdraad in goede staat blijft.
Terug naar boven

Hoonolie Hoonolie

Hoonolie

Geeft een professioneel resultaat en voorkomt onnodige slijtage van de hoonstenen. Absoluut noodzakelijk bij het honen van aluminium cilinders.

9101 Flacon van 1 liter.
9105 Flacon van 5 liter.
∴ Veiligheidsbladen
Terug naar boven

Hoonolie

Kruipolie 9000

Eesinut. Vloeibaar speciaalgereedschap: onttrekt alleen de zuurstof aan de roest en laat het metaal onaangetast. Daardoor lost alleen de roest op en blijft het goede metaal bruikbaar. Maakt vastgeroeste bouten en moeren los zonder beschadiging van de schroefdraad. Bevat geen grafiet en laat dus geen zwarte vlekken achter. CFK vrij.

Spraybus van 400 ml. Verpakt per 12 in doos.
∴ Veiligheidsbladen
Terug naar boven

Smeerschotel

Smeerschotel KL-50

Voor goed invetten van kogellagers. Smeerschotel diameter 110 mm. Snel, efficient en doeltreffend: leg de kogellagers tussen de twee plastic schotels, draai de schotels naar elkaar toe via de spindel en pomp vet door de spindel. Op de spindel zit een universele aansluiting voor vetspuiten.
Terug naar boven

Door-Ease smeervet

Smeervet DE-3

Door-Ease. Staaf van 47 gram, bestaat uit zuivere was met minerale olie. Voor schone smering van scharnieren en sloten. De smerende werking ontstaat pas onder druk. Wanneer glijdende delen, zoals portier of slot, langs elkaar heen schuiven, wordt Door-Ease vloeibaar en daarmee smerend. Daarna neemt het weer de schone en vaste vorm aan, zodat kleding of auto-bekleding schoon blijft.
Terug naar boven

Klik hier voor de Engelse vertaling.


Importeur voor Nederland: Midlock Speciaalgereedschap Pauwelussen B.V.
Middelmoot 16, 1721 CZ Broek op Langedijk, Nederland
Tel: 0226 331933 - Mail: - Internet: www.midlock.nl